English version
 HOME PAGE
DESPRE NOI
MEMBRI
EVENIMENTE MEDICALE
INFORMARE PUBLICA
  MedSexInfo  
NOUTATI EDITORIALE
ARTICOLE
PARTENERI MEDIA
PREMIUL AMSR
CONTACT

www.san-sex.roBuletin oficial al AMSR
A aparut Buletinul Nr. 2
aprilie-august 2013
descarca

 FEEDBACK

Spune care este parerea ta
despre"Asociatia pentru
Medicina Sexualitatii din
Romania"
click aici

Articole

Noi optiuni terapeutice in tratamentul disfunctiilor sexuale - Viata Medicala, nr. 48 / 1 decembrie 2017
citeste

A XVII-a Conferinta Nationala de Medicina Sexualitatii cu participare internationala - Medical Business, nr. 98, decembrie 2017
citeste

Interviu cu Prof. Dr. Nicolae Calomfirescu - Medical Business
citeste

Sexualitatea - indicator pentru sanatate - Viata Medicala / Noiembrie 2015
citeste

Interviu cu Dr. Catalin Belinski - Medical Business
citeste

The Corner of our Affiliated Societies - 2010 : TEN Years of Sexual Medicine in Romania ESSMToday/March 2010
citeste

Despre sexualitate se spune putin si se tace mult - interviu cu prof. dr. Nicolae Calomfirescu aparut in publicatia PSYCHOLOGIES / 2010
citeste

Disfunctia sexuala, marker de sanatate - Acest articol a aparut in publicatia Hipocrate / August 2009
citeste

Varful iceberg-ului la pacientii cu afectari vasculare - Acest articol a aparut in publicatia Hipocrate / August 2009 .
citeste

Scaderea mortalitatii cardiovasculare se datoreaza schimbari stilului de viata in peste 50% din cazuri - Acest articol a aparut in publicatia Hipocrate / August 2009 .
citeste

Factorii de risc ai sanatatii sexuale - Acest articol a aparut in publicatia Viata Medicala / Aprilie 2009
citeste

Cuvant inainte, la a doua editie - Acest articol a aparut in publicatia Disfunctia Erectila - Ghid clinic de abordare multidisciplinara .
citeste

Foreword, 2ndedition - Acest articol a aparut in publicatia Disfunctia Erectila - Ghid clinic de abordare multidisciplinara .
citeste

Dictionar de sexologie de Prof. Dr. Rodica Macrea si Prof. Dr. Ioana Miclutia
Aparitiile editoriale Ón literatura medicala pot fi considerate adevarate monumente de creatie. Pentru ca Óntr-o perioada Ón care medicina bazata pe evidente acumuleaza date noi Óntr-o cadenta cu un ritm accelerat, la standarde tot mai Ónalte de obiectivitate si la un nivel din ce Ón ce mai aprofundat, culegerea, trierea si prezentarea unui material stiintific Óntr-un continut coerent, compact, dar totodata cu un caracter exhaustiv implica un efort remarcabil.
citeste

D.E.: diagnostic, informare, tratament - Acest articol a aparut in publicatia Viata Medicala / Octombrie 2009.
citeste

ESDA participation in Brasov conference - Acest articol a aparut in publicatia European Society for sexual Medicine - Issue 16 / March 2009.
citeste

Managementul disfunctiei erectile - Acest articol a aparut in publicatia Medical UPDATE / Martie 2009.
citeste

Calitatea vietii - Acest articol a aparut in publicatia Medical UPDATE / Iunie 2008.
„Adevarata calitate a vietii omului este data de modul cum este traita, de idealurile pe care cauta sa le implineasca, de principiile care o guverneaza.”
citeste

Psihosexualitate. De ce?
de Prof. Asoc. Dr. Nicolae Calomfirescu - Presedinte A.M.S.R.
Conferinta anuala A.M.S.R a ajuns in 2008 la a VIII a editie si poate parea surprinzatoare alegerea temei principale – PSIHOSEXUALITATEA corelata cu disfunctiile sexuale. De ce a fost aleasa?. Raspunsul este extrem de simplu. Pentru ca trebuie!
citeste

Psihosexualiatea - cateva reflexii
de Psiholog Dr. Augustin Cambosie
- Presedintele A.M.S.R. VIII
Sexualitatea este atributul esential al lumii animale, “datoria si obligatia” pe care aceasta
o are pe “altarul” supravietuirii. Prin extensie de sens, ca mecanisme si semnificatie, sexualitatea poate fi considerata ca o caracteristica a viului, organicului
(in ansamblul sau).
citeste

Disfunctia sexuala a barbatului varstnic
citeste

Disfunctia erectila poate ascunde o problema grava de sanatate
Aproape fiecare barbat a avut sau va avea macar o data in viata o problema cu erectia. Potrivit unui studiu realizat in 2006, 3% dintre barbatii cu varste intre 15 si 25 de ani au probleme cu erectia. In acelasi timp, 10% dintre barbatii pana la 35 de ani si 22% dintre cei care se apropie de varsta de 50 de ani au o astfel de problema.
citeste

Disfunctiile sexuale - o problema de sanatate pentru fiecare.
Sexualitatea pentru cei mai multi dintre locuitorii planetei albastre este un subiect TABU, jenant, despre care se vorbeste in soapta sau cu ochii plecati de rusine. Din pacate, sexualitatea a fost transformata in comert infloritor, fiind un adjuvant necesar pentru ziare, reviste, autoturisme, cosmetice, turism, moda, etc.
citeste

O problema de cuplu - DISFUNCTIILE SEXUALE FEMININE
Interviu cu dl. prof. asoc. dr. Nicolae Calomfirescu, presedintele Asociatiei pentru Medicina Sexualitatii din Romania
citeste

Recenzia cartii "Disfunctia erectila-ghid clinic"
Lucrarea „Disfunctia erectila - ghid clinic”, sub redactia D-lui Dr. Nicolae Calomfirescu , editata de Editura Medicala Almateea, a fost lansata in urma celui de-al II-lea Simpozion National A.R.D.E. , care a avut loc la Sinaia in perioada 21-23 noiembrie 2002.
citeste

ARDE si Pfizer deschid noi perspective
Asociatia Romana a Disfunctiei Erectile (ARDE) a organizat in acest an o serie de simpozioane pentru medici din toate judetele tarii, avind ca scop abordarea Disfunctiei Erectile din perspectiva interdisciplinara precum si constientizarea impactului medical si social al acesteia.
citeste

De ce ARDE?
In ultimele luni s-a vehiculat in presa cu diverse prilejuri numele Asociatia Romana a Disfunctiei Erectile sau prescurtat A.R.D.E.
citeste

Evidente statistice in disfunctia erectila
Problemele de sexualitate normala si patologica, raportate la nivel individual, sunt vechi de cand lumea, insa extrapolarea lor la nivel populational este foarte recenta. Aceasta lucrare reprezinta o premiera in publicistica medicala din tara noastra, prezentand datele primului studiu privind disfunctia erectila, e ectuat in Romania.
citeste

Consensul NIH privind impotenta
citeste

Abordarea moderna a disfunctiei erectile
Disfunctia erectila (DE) este o problema de sanatate care in prezent este reconsiderata. Aceasta redimensionare diagnostica si terapeutica se datoreaza noilor achizitii in ceea ce priveste mecanismul erectiei si noile modalitati terapeutice.
citeste

Recomandarile OMS privind disfunctia erectila
Lucrarea „Disfunctia erectila - ghid clinic”, sub redactia D-lui Dr. Nicolae Calomfirescu , editata de Editura Medicala Almateea, a fost lansata in urma celui de-al II-lea Simpozion National A.R.D.E. , care a avut loc la Sinaia in perioada 21-23 noiembrie 2002.
citeste - in format .pdf -

Jaloanele diagnosticului in disfunctia erectila
Luna septembrie, a existat, dupa cum s-a observat, un supliment dedicat disfunctiei erectile (DE) care a cuprins elemente ale recomandarilor Conferintei Internationale de Consens de la Paris, 1999.
citeste

"Primum non nocere" in tratamentul disfunctiei erectile
Avand in vedere ca sexualitatea este o problema de echilibru precar intre functie si disfunctie, expresie a fragilitatii umane, inca din titlu am dorit sa atrag atentia asupra necesitatii nuantarii tratamentului in disfunctia erectial (DE)
citeste


Copyright 2004. Asociatia pentru Medicina Sexualitatii din Romania. Site creat si realizat de web design, dezvoltare web, multimedia, web hosting, identitate de corporatie si grafica publicitara