English version
 HOME PAGE
DESPRE NOI
MEMBRI
EVENIMENTE MEDICALE
INFORMARE PUBLICA
  MedSexInfo  
NOUTATI EDITORIALE
ARTICOLE
PARTENERI MEDIA
PREMIUL AMSR
CONTACT

www.san-sex.roBuletin oficial al AMSR
A aparut Buletinul Nr. 2
aprilie-august 2013
descarca

 FEEDBACK

Spune care este parerea ta
despre"Asociatia pentru
Medicina Sexualitatii din
Romania"
click aici


Noutati

Va invitam sa accesati site-ul www.san-sex.ro, realizat de catre Asociatia pentru Medicina Sexualitatii din Romania (AMSR). Acest proiect a fost lansat pentru a aduce in atentia publicului general informatii legate de sanatatea sexuala a femeii, a barbatului, precum si a cuplului.

Acest proiect educational a fost realizat in contextul in care A.M.S.R. si-a propus ca, pe langa activitatile de informare a profesionistilor din domeniul medical, sa contribuie la informarea si educarea populatiei in vederea constientizarii aspectelor legate de disfunctiile sexuale si a imbunatatirii comunicarii dintre medic si pacient.


Disfunctia erectila, Editura Medicala
de Nicolae Calomfirescu

citeste toata recenziaDISFUNCŢII SEXUALE MASCULINE, Editura „Gr. T. Popa”, Iaşi (2007)
de Prof. dr. Voichiţa Mogoş şi dr. Simona Mogoş

Despre fragilitatea sexului tare
Întotdeauna când trebuie să scrii despre tine este greu, dar când trebuie să scrii despre realizările altcuiva este şi mai greu. De data aceasta este o situaţie fericită, deoarece lucrarea DISFUNCŢII SEXUALE MASCULINE, Editura „Gr. T. Popa”, Iaşi (2007), este un unicat profesional ştiinţific, iar recenzarea mă onorează.

citeste


 
Aparitie editoriala

"Disfunctia erectila-ghid clinic"
- sub redactia D-lui Dr. Nicolae Calomfirescu, editata de Editura Medicala Almateea

Materialul cuprins in acest volum este urmarea prezentarilor de la I-ul Simpozion A.R.D.E. din 8 decembrie 2001 de la Bucuresti, dar nu prezinta doar niste simple rezumate. Fiecare capitol a fost elaborat si dezvoltat de profesionisti valorosi, ceea ce fundamenteaza principiul echipei interdisciplinare. Acest ghid clinic este o lucrare unitara prin tema abordata - disfunctia erectila - si se adreseaza tuturor celor interesati in acest domeniu.

citeste recenzia acestei carti
Copyright 2004. Asociatia pentru Medicina Sexualitatii din Romania. Site creat si realizat de web design, dezvoltare web, multimedia, web hosting, identitate de corporatie si grafica publicitara