English version
 HOME PAGE
DESPRE NOI
MEMBRI
EVENIMENTE MEDICALE
INFORMARE PUBLICA
  MedSexInfo  
NOUTATI EDITORIALE
ARTICOLE
PARTENERI MEDIA
PREMIUL AMSR
CONTACT

www.san-sex.roBuletin oficial al AMSR
A aparut Buletinul Nr. 2
aprilie-august 2013
descarca

 FEEDBACK

Spune care este parerea ta
despre"Asociatia pentru
Medicina Sexualitatii din
Romania"
click aici

evenimente | Al IV-lea Simpozion National A.M.S.R./A.R.D.EAl IV-lea Simpozion National A.M.S.R./A.R.D.E
"Medicina sexualitatii - o noua entitate"
11-13 Noiembrie 2004 - Sinaia, Hotel Mara


Doamnelor si domnilor,

Banuiesc ca numele acestui site v-a surprins. Daca vi se pare curios, o sa va explic ceea ce inseamna Asociatia pentru Medicina Sexualitatii din Romania (A.M.S.R.).

Din activitatile desfasurate de A.R.D.E. a reiesit clar ca disfunctiile erectile nu pot fi separate in totalitate de tematica complexa a sexualitatii cuplului. De asemenea, delimitarea fortata intre problemele individuale si/sau de cuplu nu serveste suficient necesitatii de informare si de educare pe care o resimte atat publicul larg cat si publicul specializat.

Preocuparea pentru restaurarea sexualitatii normale a individului si a cuplului face parte dintr-un domeniu multidisciplinar, nou conturat - medicina sexualitatii.

Deoarece si la nivel european s-au remarcat aceleasi oriectari, schimbarile locale s-au impus.

Anul acesta este marcat de modificarile de fond si forma ale asociatiei celor care sunt implicati in problematica sexualitatii umane normale si patologice.

Astfel, din necesitati stiintifice si organizatorice a luat nastele Asociatia pentru Medicina Sexualitatii din Romania care - in conformitate cu normele legale - este o asociatie nonguvernamentala, apolitica, cu caracter profesional medical.

Aceste modificari transforma vechea asociatie. Insa, A.M.S.R. doreste sa continue activitatile incepute in urma cu 4 ani de A.R.D.E si, chiar mai mult, sa le amplifice.

In acest sens se va organiza, ca de altfel in fiecare an, o reuniune multidisciplinara in perioada 12-13 Octombrie 2004, la Hotelul Mara din Sinaia.

Cel de-al IV-lea Simpozion National A.R.D.E./A.M.S.R. va avea in calitate de Presedinte pe D-na Conf. Dr. Simona Fica - Seful Clinicii de Endocrinologie a Spitalului Elias din Bucuresti.

Tematica acestui simpozion va fi extrem de larga:
- Disfunctiile sexuale masculine
- Disfunctiile sexuale feminine
- Disfunctiile sexuale de cuplu
- Terapia medicamentoasa
- Terapia chirurgicala
- Imagistica
- Epidemiologie
- Varia

In functie de numarul de lucrari si de interesul lor, comitetul stiintific va hotari forma de prezentare. In cazul Simpozionului vor fi organizate mese rotunde, dezbateri, simpozioane, etc.

Rezumatele lucrarilor, nu mai mari de 250 de cuvinte - Times New Roman 10, vor fi primite pana la 15 Octombrie, la adresa office@amsr.ro

Simpozionul va fi acreditat EMC.

Integratorul de servicii va fi S.C. Vantour EXIM S.R.L. (tel: 021-210.55.70, fax: 021-210.15.29 sau email vantour@fx.ro).

Taxa de participare, care se poate plati in contul SAN PAOLO IMI BANK, sucursala Municipiului Bucuresti, cont RO71WBAN2511000041601634, cu specificatia A.R.D.E. sau la secretariatul simpozionului, in momentul inscrierii, este de:

40 Euro - medici specialisti, primari, psihologi

10 Euro - rezidenti (pe baza carnetului de rezident)

20 Euro - persoana de insotire

Studentii la medicina/psihologie nu platesc taxa de participare (pe baza carnetului).

Cotizatia A.M.S.R pentru anul 2004 este de 20 Euro. Plata se poate face in numarul de cont mentionat mai sus.

Pentru informatii suplimentare in legatura cu desfasurarea Simpozionului va rugam sa vizitati site-ul www.amsr.ro.

Comitetul de organizare sprijinit de sponsori, parteneri, echipa de media, integrator si prieteni cauta solutii care sa duca la reusita reuniunii noastre. La aceasta se va adauga vremea caracteristica pentru prima jumatate a lunii noiembrie, cu care Sinaia s-a angajat ca ne va intampina.

Deci, profit de aceasta ocazie ca sa va invit la prima reuniune adevarata de medicina sexualitatii.

Nicolae Calomfirescu
Presedinte al A.M.S.R.Copyright 2004. Asociatia pentru Medicina Sexualitatii din Romania. Site creat si realizat de web design, dezvoltare web, multimedia, web hosting, identitate de corporatie si grafica publicitara